Blog

23/09/2022

Comparteix

Jornada sobre Mediació i Accessibilitat

El dia 3 d’octubre tindrà lloc la Jornada sobre Mediació i Accessibilitat al Museu Hidroelèctric de Capdella. Aquesta jornada, dins el marc del Pla d’accessibilitat de museus i centres i espais d’arts visuals de Catalunya, té com a finalitat la formació de les persones programadores, responsables i tècniques dels museus, centres i espais d’arts visuals, així com el personal d’atenció al públic, i a tots aquells interessats que formin part o no d’aquests equipaments,  que intervenen en la mediació.

Les ponències que hi tindran lloc són les següents:

  • “Mediació i accessibilitat als museus i centres d’art: una mirada interseccional des dels drets de les persones amb discapacitat”, amb Montserrat Garcia Blasco, membre de la junta directa de la Federació ECOM referent en accessibilitat i del Consell per a la promoció de l’accessibilitat de la Generalitat de Catalunya.
  • Taula rodona amb la participació de: Cooperativa Alba Jussà, Tremp, Pallars Jussà (Ariadna Ureta, logopeda, i Núria Riasol, terapeuta ocupacional), Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, La Seu d’Urgell, Alt Urgell (Anna López, Responsable de l’Espai-Ermengol), Club Social El Picot, La Seu d’Urgell, Alt Urgell (Laia Ramírez, coordinadora, i Núria Valls, educadora), Associació de Discapacitats de la Val d’Aran (Dolors Berdier, directora d’ADDA Aran). Moderen Eva Perisé, directora del Museu Hidroelèctric de Capdella i Sígrid Remacha, coordinadora del Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya i assessora en accessibilitat universal.
  • Cooperativa Alba Jussà, experiència pràctica en la visita guiada al Museu Hidroelèctric.
  • Maite Trepat Burgués, Directora Associació Alba. Explicació dels diferents projectes artístics realitzats.

Adjunt teniu el programa complet de la jornada i els seus horaris. Si voleu més informació o us voleu inscriure a aquesta jornada, ens podeu enviar un correu electrònic a info@museuhidroelectricdecapdella.cat De seguida que estigui disponible tot el programa, també l’adjuntarem a aquest post.

Documents relacionats

També et pot interessar

Les nostres exposicions en 360º

Nou episodi del podcast del Museu Hidroelèctric. El cel estrellat de la Vall Fosca segons Celístia Pirineus.

Fira de la Pobleta: Era, era... i ara ni paller ni era

El Museu Hidroelèctric de Capdella, a Matrix Cultura 2050

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *